Over ons

Starrk Houtbouwsystemen is een leverancier van houtskeletbouwsystemen in Midden-Nederland. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie, zijn we de partner bij uitstek voor bouwbedrijven die streven naar succesvolle projecten. We begrijpen de uitdagingen in de bouwsector en bieden oplossingen die aan uw eisen voldoen. We staan graag met beide benen op de grond en benaderen alles vanuit onze Veluwse nuchtere kijk op zaken. Dat werkt wel zo prettig en zo bent u altijd verzekerd van een eerlijk advies en een hoogwaardig product.

Onze ervaren tekenaars zorgen ervoor dat al onze producten naadloos passen in uw project, van wanden tot vloeren en van daken tot HSB gevelelementen.

Bij Starrk Houtbouwsystemen zijn we sterk in het leveren van hoogwaardige producten en het nakomen van onze beloftes. U kunt op ons rekenen voor een vlotte uitvoering van uw bouwprojecten, ondersteund door een geavanceerd machinepark en een ervaren team.

Ook particuliere opdrachtgevers staan wij graag te woord. Starrk Houtbouwsystemen heeft goede samenwerkingsverbanden met professionele partijen in de bouwsector. In goed gezamenlijk overleg ondersteunen wij u in uw bouwproces, bijvoorbeeld als het gaat om een fundering, funderingspalen of een begane grondvloer. Vanwege onze sterke wortels in de bouwsector adviseren wij u vakkundig over de afbouw van uw casco bouwproject. Vraag ernaar en wij helpen u graag verder.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken aan succesvolle bouwprojecten.

Image
Image
Image

Geïnteresseerd en direct een offerte opvragen?

Neem gerust contact met ons op, wij lichten onze producten graag toe!

Vraag offerte op